ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμενίκε: "Καταστροφικό κεφάλαιο, πέντε απογοητευτικοί μήνες"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη Λας Πάλμας ξέσπασε εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων της ισπανικής ομάδας για το "θλιβερό" κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η σεζόν ήταν εφιαλτική για τη Λας Πάλμας, καθώς υποβιβάστηκε από την Primera στη Segunda. Ακόμη πιο εφιαλτική ήταν για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος στην εκπνοή της παρελθούσας (χειμερινής) μεταγραφικής περιόδου παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Ο 31χρονος Νιγηριανός φορ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, "έσπασε" τη σιωπή του και ξέσπασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έκανε λόγο για "απογοητευτικούς" και "σπαρακτικούς" μήνες, χαρακτήρισε αυτό το σύντομο κεφάλαιο στην καριέρα του ως "θλιβερό" και "καταστροφικό" και καταφέρθηκε εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων της ισπανικής ομάδας, αποφεύγοντας ωστόσο να τους κατονομάσει.

"Απευθύνομαι στον κόσμο της Λας Πάλμας κι επιλέγω να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος ενός λυπηρού κεφαλαίου της ζωής μου. Ήταν πέντε απογοητευτικοί και σπαρακτικοί μήνες. Έφθασα με ελπίδες να παλέψω για τη φανέλα. Δυστυχώς, ο τραυματισμός συνέχει να με ταλαιπωρεί, ενώ στην Ισπανία δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να δείξω ότι μπορώ να παλέψω.

Σε όλη αυτήν την περίοδο, ψεύτικές ιστορίες και φήμες δημοσιεύθηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπήρχε εκτροπή της αλήθειας. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε μεμονωμένα άτομα, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε τη Λας Πάλμας. Ξέρουν ποιοι είναι. Πίεζαν αρνητικά προς τη μία πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού. Ήταν πάντα φιλόξενοι και σαν οικογένειά μου.

Ήταν ένα σκληρό διάστημα, αλλά πάντα χαμογελούσαν και με στήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετική ενέργειά τους με διευκόλυνε σε αυτό το καταστροφικό διάστημα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν η ισπανική οικογένειά μου. Η Λας Πάλμας είναι ένα πανέμορφο μέρος και καλούς ανθρώπους. Η Λας Πάλμας (σ.σ η ομάδα) θα επιστρέψει. Αντίο", υποστήριξε ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ