ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμειναν στο... Μπερναμπέου

Έμειναν στο... Μπερναμπέου
Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Κακή νοοτροπία στην Κρήτη για τους πρωταθλητές και το πλήρωσαν ακριβά. Νοκ άουτ ο Άντζας

Πήγαν άνετοι στην Κρήτη, δεν ασχολήθηκαν και πάρα πολύ για το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ αν υπήρχε και κάτι που βρισκόταν στην ατμόσφαιρα του Ρέντη, αυτό 100% δεν ήταν η προσήλωση στο ματς πρωταθλήματος, αλλά η περηφάνια για το 4-2 στο Μπερναμπέου. Τί είπατε; Είμαστε υπερβολικοί. Και λίγα γράφουμε για το συγκεκριμένο θέμα.
Παραμονή του αγώνα στην Κρήτη, αν κυριαρχούσε κάτι στην επικαιρότητα, αυτό ήταν οι δηλώσεις των διαφόρων Ισπανών, ότι η Ρεάλ τρέμει για το ματς του Καραϊσκάκη. Επίσης, ένας σωρός ουδέτερων ανέλυαν για τον "Θρύλο της Ευρώπης". Και την ίδια ώρα, ο Καραγεωργίου με τους δικούς του παίκτες, ετοιμάζονταν για... πόλεμο. Ο Εργοτέλης των άσχημων αποτελεσμάτων, δεν είχε και πολλά να κάνει στον αγώνα αυτόν. Έπρεπε να παίξουν οι Κρητικοί όσο άντεχαν. Και το έκαναν. Έβαλαν και δυο γρήγορα γκολ και ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να "ξυπνήσουν ανάποδα".

Ναι, οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, το... γύρισαν σε 2-3, αλλά και πάλι δεν το εξασφάλισαν το... τρίποντο. Αφήστε που ο Εργοτέλης μετά το 3-3 ήταν απειλητικός.

Η φιλοσοφία

Αν θέλετε την άποψή μας, οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έφεραν μια νέα ενθουσιώδη νοοτροπία για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. " Τους κοιτάζουμε όλους στα μάτια και δεν φοβόμαστε κανέναν". Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά την ίδια ώρα, σάλπαρε από το λιμάνι η νοοτροπία που υπήρχε χρόνια για το πρωτάθλημα. Ποιά ήταν αυτή; " Δεν περνάει κανείς από εμάς. Με όποιον παίζουμε, τον τσακίζουμε". Αυτό έλεγαν πάντα στου Ρέντη και το έπρατταν. Ίσως μια επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη να τους το υπενθυμίσει και το γράφουμε, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πρόεδρος πάντα εμφανίζεται.

Συγκεκριμένες καταστάσεις

Οφείλουμε πάντως να επισημάνουμε και κάποια πράγματα:

-Πάλι οι... πλάγιοι έδρασαν. Οφσάιντ, ο Νούνιες ανύπαρκτο, θα το "καθάριζε" το ματς ο Ολυμπιακός, αλλά...

-Ο Λούα Λούα, δεν έχει δικαίωμα να επιλέγει παιχνίδια και να υπάρχουν ματς που να εμφανίζεται αδιάφορος.

-Η ατυχία είναι και να σου χτυπάνε βασικοί παίκτες. Ποδοσφαιριστές "εργαλεία". Είδατε τί έπαθε ο Λεμονής με τους αμυντικούς;

-Τρεις ισοπαλίες έχει πλέον ο Ολυμπιακός και έμεινε πίσω από την κορυφή. Στη Λεωφόρο η πρώτη, όπου χάθηκαν σίγουρα γκολ. Στον Άρη η δεύτερη, με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Αουρέλιο. Και χθες με την ομάδα να δείχνει ότι έχει προβλήματα στην άμυνα. Κατά τα άλλα, ο Κυργιάκος, δεν χρειάζεται...

Νοκ-άουτ ο Άντζας

Όπως είχε προβλεφθεί από την αρχή, ο Παρασκευάς Άντζας έπαθε θλάση στον δικέφαλο. Την διάγνωση επιβεβαίωσε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής στόπερ που θα λείψει από τα γήπεδα για 3-4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τον αγώνα με την Ρεάλ στο Καραϊσκάκη.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ