PREMIER LEAGUE

Έμαθε την απόλυση μέσω sms o Γιολ!

Έμαθε την απόλυση μέσω sms o Γιολ!
New Image

Την άποψη ότι η διοίκηση της Τότεναμ υπονόμευε το έργο του Μάρτιν Γιολ εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. "Aισθάνομαι όπως ο απατημένος σύζυγος που το μαθαίνει τελευταίος", δήλωσε ο Ολλανδός

"Νομίζω ότι είναι θλιβερό γεγονός η απομάκρυνσή του καθώς φαινόταν ότι δεν είχε καμία πιθανότητα να είναι να επιτυχημένος σε αυτή την ομάδα από εδώ και πέρα. Δεν του δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος.

Είχε δύο πολύ καλές σεζόν στον πάγκο της Τότεναμ (κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα ισάριθμες χρονιές) και την τρίτη σεζόν είχε άσχημο ξεκίνημα, χωρίς να έχει πίστωση χρόνου για να μεταστρέψει το κλίμα και να βγάλει την ομάδα του από την κρίση",

τόνισε το αφεντικό της Άρσεναλ στον πάγκο τα τελευταία 11 χρόνια, και συνέχισε την κριτική του για τη συμπεριφορά των διοικούντων τον λονδρέζικο σύλλογο.

"Φάνηκε από την αρχή ότι δεν απολάμβανε της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης μέσα από την ομάδα, γεγονός που κάνει δύσκολα τα πράγματα, ειδικά όταν ακούγεται ότι ο σύλλογος συζητάει με άλλον προπονητή".


Μάλιστα, ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ έκανε την πρόβλεψη ότι η Τότεναμ θα ξεκινήσει άμεσα την ανοδική της πορεία ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που θα κληθεί να διαδεχθεί στον πάγκο τον Μάρτιν Γιολ (ο Χουάντε Ράμος που παραιτήθηκε από τη Σεβίλλη φέρεται ως το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει):

"Δεν θα μείνουν τόσο χαμηλά στη βαθμολογία όλη τη σεζόν. Όταν ο Λίντλεϊ Κινγκ και οι άλλοι παίκτες επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους, θα ανέβουν στη βαθμολογία".


Γιολ, όπως ο απατημένος σύζυγος...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρόπος που έμαθε ο Μάρτιν Γιολ ότι δεν συνεχίζει στον πάγκο της Τότεναμ ήταν ένας από τους πλέον άκομψους όσον αφορά στο κεφάλαιο "απολύσεις προπονητών στο αγγλικό ποδόσφαιρο".

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με τη Χετάφε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" το βράδυ της Πέμπτης (ήττα με 2-1 για τους Λονδρέζους) ένα φίλος του, έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ενός μέλους του τεχνικού επιτελείου, που του ανακοίνωνε την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να τον αλλάξει εκείνο το βράδυ με τον Ράμος.

Η πιο χαρακτηριστική ατάκα του Μάρτιν Γιολ την επόμενη μέρα της απόλυσής του; "Ένιωσα όπως ο απατημένος σύζυγος. Όλοι το ξέρουν για τη γυναίκα του, όμως εκείνος το μαθαίνει τελευταίος", δήλωσε αφοπλιστικά ο Ολλανδός τεχνικός.










TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ