LA LIGA

Έλτσε - Ρεάλ 1-2: Στην κορυφή με ασταμάτητο Βινίσιους

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ δεν χάνει επαφή με την κορυφή της La Liga και τα γκολ του Βινίσιους στη νίκη 2-1 επί της Έλτσε την έφεραν ξανά ισόβαθμη με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Ρεάλ υπέταξε με 2-1 την Έλτσε εκτός έδρας για τη 12η αγωνιστική της La Liga και έπιασε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χάρη στον MVP της τις τελευταίες εβδομάδες, Βινίσιους (9 γκολ και 3 ασίστ σε 14 αγώνες).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ των "μερένγκες", ένα σε κάθε ημίχρονο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που η ποιότητα ορισμένων παικτών των φιλοξενουμένων να είναι εκείνη που έκανε τη διαφορά. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δυσκολεύτηκε αρκετά πάντως, αφού μόλις στο 18' έχασε τον Ροντρίγκο με τραυματισμό. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 63' λόγω δεύτερη κίτρινης κάρτας του Ραούλ Γκούτι, όμως δεν το έβαλαν κάτω και με τον Πέρε Μίγια να εκμεταλλεύεται δύο λάθη των αμυντικών της Ρεάλ, μείωσαν σε 1-2 στο 86', διεκδικώντας κάτι μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη La Liga

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ