CHAMPIONS LEAGUE

Ελπίζει ο Βαλβέρδε, απογοητευμένος ο Αντσελότι

Ελπίζει ο Βαλβέρδε, απογοητευμένος ο Αντσελότι

Το γκολ του Ραμί στο 90' έδωσε ελπίδες στη Βαλένθια και τον Βαλβέρδε ενόψει της ρεβάνς. Απογοητευμένος ο Αντσελότι από τη μείωση του σκορ και την απώλεια του Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε μετά την ήττα της Βαλένθια με 2-1 από την Παρί:

"Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έδειξε απόψε τη δύναμη του. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και εμείς ήμασταν αφελείς στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμασταν. Καταφέραμε να πετύχουμε στο τέλος ένα γκολ που μας δίνει κάποιες ελπίδες, αλλά ξέρουμε ότι στον επαναληπτικό τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το κέντρο, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Χάσαμε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και είχαμε πρόβλημα στο να περάσουμε τη μπάλα μπροστά."

Τέλος, ερωτηθείς για την απουσία του Ιμπραχίμοβιτς στον επαναληπτικό σημείωσε: "Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ".

Από τη μεριά του ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε:

"Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 90ο λεπτό και λίγο αργότερα ήρθε η αποβολή του Ιμπραχίμοβιτς. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να αποβληθεί, καθώς έκανε ένα κανονικό τάκλιν. Εξαιτίας αυτών είμαστε απογοητευμένοι, αφού κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά το τέλος δεν ήταν καλό για μας".

Και ολοκλήρωσε λέγοντας:

"Η Βαλένθια είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και ακολουθεί το δεύτερο στην έδρα μας. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ