EUROPA LEAGUE

Ελπίζει ο Ατρόμητος για τους ομίλους

Ελπίζει ο Ατρόμητος για τους ομίλους
INTIME SPORTS

Η Άλκμααρ μπορεί να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση σε βάρος του Ατρομήτου για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο και η ομάδα του Περιστερίου ελπίζει ακόμη και αν δεν κάνει την ανατροπή. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Ατρόμητος έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Άλκμααρ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μετά την ήττα με 3-1 στο Περιστέρι, ωστόσο έχει ελπίδες ακόμα και αν αποκλειστεί.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η UEFA, το πρωί της Παρασκευής (30/8, 10.00), θα διεξαχθεί κλήρωση στο Μόντε Κάρλο προκειμένου να καλυφθεί η θέση που μένει κενή μετά τον αποκλεισμό της Φενέρ.

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όλες οι ομάδες που θα αποκλειστούν από τα πλέι οφ του Europa League και μία εξ αυτών θα μπει στην νέα κλήρωση που θα γίνει αργότερα την ίδια ημέρα.

Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα ο Ατρόμητος να αυξήσει κι άλλο το ποσοστό του, εάν απορριφθεί η προσφυγή της Μπεσίκτας από το CAS (σ.σ. έχει τιμωρηθεί για τον ίδιο λόγο με τη Φενέρ), κάτι που σημαίνει πως από την κλήρωση θα πρέπει να βγουν δύο ομάδες για να συνεχίσουν στη φάση των ομίλων.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ