ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ελπιδοφόρες προσθήκες

Ελπιδοφόρες προσθήκες
New Image

Παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις νέοι παίκτες από την ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα που έγιναν επαγγελματίες

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γκιγέρμο Όγιος στην ομιλία του υπογράμμισε για την συμμετοχή των νέων παικτών στην πρώτη ομάδα: " Είναι σημαντικό για το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο, τέσσερις παίκτες από τα τμήματα υποδομής να γίνονται επαγγελματίες. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι καλή δουλειά και συνεχή προσπάθεια, ώστε να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα.

Είναι δύσκολη η δουλειά του ποδοσφαιριστή, με θυσίες και πολλές υποχρεώσεις. Θα αισθάνονται κάπως διαφορετικά, γιατί ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα τους, μια νέα εποχή γι’ αυτούς. Τους εύχομαι ότι καλύτερο και να γνωρίζουν ότι με την σκληρή δουλειά έρχεται η καταξίωση και η διάρκεια. Πάνω απ’ όλα να έχουν μια καλή επαγγελματική ζωή. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτές αυτών των παιδιών".

Στην συνέχεια οι νέοι παίκτες που έγιναν επαγγελματίες από την πλευρά τους δήλωσαν:

Κώστας Παππάς: " Ο ΠΑΣ είναι όνειρο ζωής για όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα αυτό το όνειρο".

Παναγιώτης Τζίμας: " Είναι μεγάλη τιμή για μένα που εντάχτηκαν στην επαγγελματική ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές που είχα σε όλα τα τμήματα της ομάδας τόσα χρόνια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί".

Γιώργος Κολιός: " Χαίρομαι που βρίσκομαι στη μεγάλη ομάδα της πόλης μου. Ευχαριστώ τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω".

Χάρης Τσάνης: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα που αγαπώ και την έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Με δουλειά και υπομονή κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα βοηθήσω και εγώ τον ΠΑΣ Γιάννινα".

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδς
















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ