Βρύζας: "Θα δούμε αν θα ανοίξει ξανά ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ"

Βρύζας: "Θα δούμε αν θα ανοίξει ξανά ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Εθνική μας ομάδα, όσο και στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας με δηλώσεις που έκανε στον Ρ/Σ "Fair Play FM 96,1". Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά γίνεται τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση Γραμμένου".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στα κοινά του ΠΑΟΚ: "Έχουμε πολύ σημαντικό έργο μπροστά μας, ξεκινώντας με τις Εθνικές ομάδας από το Σεπτέμβριο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η ενασχόληση και τα δίνουμε όλα. Ο κύκλος με τον ΠΑΟΚ έχει κλείσει, για το αν θα ξανανοίξει μετά από κάποια χρόνια… θα το δούμε. Δώσαμε ό,τι ήταν να δώσουμε και ο ΠΑΟΚ προχωράει και μεγαλώνει κάθε μέρα".

Για την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια τον τελευταίο καιρό με τη διοίκηση του κ. Γραμμένου. Στηρίζεται σε πολύ σταθερές βάσεις. Όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει, όσον αφορά την εναρμόνιση με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ και τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας σε όλο το φάσμα, χρειάζονται το χρόνο τους προκειμένου να φανεί η δουλειά που γίνεται".

Για το Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη: "Το μήνυμα είναι στα πλαίσια της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γενικά. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης έχει αναπτυχθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο και θέλουμε κάτι ανάλογο να πετύχουμε στην Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι να γίνει πανελλαδικά, κάναμε στη Χαλκίδα, κάναμε στα Δωδεκάνησα. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι και οι γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Και θέλω να τονίσω κάτι πολύ σημαντικό: εκτός της επαγγελματικής πορείας που μπορεί να έχει ένα παιδί, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει υποτροφίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24