Πέτσας για διαγραφή Ζαγοράκη: "Επέλεξε να ταυτιστεί με οπαδικό συμφέρον"

Ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι ο λόγος της διαγραφής του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ταυτίστηκε με οπαδικό συμφέρον, ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν λειτουργεί υπό καθεστώς εκβιασμών.

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Στέλιος Πέτσας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι "η κυβέρνηση διέγραψε έναν ευρωβουλευτή που επέλεξε να ταυτιστεί με το οπαδικό συμφέρον", ενώ ακολούθως τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν λειτουργεί με καθεστώς εκβιασμών, πριν τονίσει ότι ο λόγος της σημερινής (29/1) ψηφοφορίας για την τροπολογία γίνεται για λόγους ενότητας.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή με την νομοθετική πρωτοβουλία που είναι στην Βουλή και ψηφίζεται σήμερα είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα και να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. Οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες που θα δέιτε στο επόμενο διάστημα  σχετίζονται συνολικά με το θέμα του ποδοσφαίρου και της διαχείρισης του επομένως θα ήθελα να διαφυλαχθώ σε σχέση με αυτά που θα δείτε στο ποδόσφαιρο τα οποία δεν σχετίζονται με ποινές μόνο αλλά με ολόκληρη οργάνωση".

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που διεγράφη ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι η ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά την γνωστοποίηση της εισήγησης της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, όταν μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως "εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS