ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντώνης Σιατούνης δεν έφυγε σαν κλέφτης από τον Παναθηναϊκό

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τα αυτοκίνητα του Γιούρκα Σεϊταρίδη τον... ζάλιζαν. Η προοπτική της Μπενφίκα δεν τον 'έψηνε'. Έτρεξε όσο προλάβαινε να υπογράψει στην Σαμπντόρια. Τους πρώτες μήνες στη Γένοβα ήθελε να 'κόψει λάσπη' όταν ένα ντέρμπι με την Τζένοα του έδωσε την ώθηση που έψαχνε. Ήξερε πως αν θέλει να πετύχει, έπρεπε να 'απαρνηθεί' την εφηβεία του. Ο Αντώνης Σιατούνης γι' αυτά και άλλα τόσα στο Contra.gr.

Εξάντλησε κάθε περιθώριο να μείνει στον Παναθηναϊκό, αφού δεν ήθελε να φύγει σαν κλέφτης από την ομάδα που αγωνιζόταν για 7 χρόνια. Ήταν ο Τάκης Φύσσας που του είπε 'φύγε όσο προλαβαίνεις', μόλις του γνωστοποίησε την προοπτική της Σαμπντόρια. Προηγουμένως, φορώντας το μαγιό του, είχε αρνηθεί την Μπενφίκα καθώς δεν επιθυμούσε το άλμα αλλά το βήμα.

Όταν βρέθηκε άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην Γένοβα, τα... είδε όλα. Δεν μιλούσε τη γλώσσα, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον προπονητή του, η ένταση της προπόνησης του προκαλούσε ζαλάδες και εμετό. Σκέφτηκε να φύγει, αλλά τσακώθηκε με τον εαυτό του και έμεινε. Ένα 'μπουπ' από το αριστερό του πόδι τορπίλησε την εστία της Τζένοα, προσφέροντας του την ώθηση που αναζητούσε.

Αν και 17 ετών, λογίζεται ως βασικό στέλεχος της Κ-19. Τώρα αναζητά το επόμενο βήμα, αλλά χωρίς να βιάζεται. Θέλει να μαρκάρει τον Κουαλιαρέλα σε μια προπόνηση και μετά να ψάξει το κάτι παραπάνω. Για να φτάσει μέχρι εδώ ήξερε ότι πρέπει να απαρνηθεί τα χρόνια της εφηβείας του. Και το έκανε.

Διαβάστε στο Contra.gr όλη τη συνέντευξή του Αντώνη Σιατούνη

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ