ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναστόπουλος είδε Μαντσίνι και ετοιμάζεται για Κόντε

Ο Αναστόπουλος είδε Μαντσίνι και ετοιμάζεται για Κόντε

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της Ιταλίας και συνάντησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της και πρώην αντίπαλό του στη Serie A, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Θα βρεθεί στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ.

Μια ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

O Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της σκουάντρα ατζούρα και συνάντησε τον 54χρονο Ιταλό προπονητή και πρώην αντίπαλό του στη Serie A στα ματς της Αβελίνο με τη Σαμπντόρια (1987-1988). Οι δύο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό.

Ο 61χρονος πρώην προπονητής των Κέρκυρας, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιου, Πλατανιά, Ατρόμητου, Καβάλας, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικού, Καλλιθέας, Παναχαϊκής, Παναιτωλικού, Πανσερραϊκού και Πανελευσινιακού θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Μιλάνο.

Θα παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ