ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη Βόλου: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό 37χρονου οπαδού της

Νίκη Βόλου: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό 37χρονου οπαδού της

Ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της Νίκης Βόλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 37 του χρόνια, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο τους δικούς του ανθρώπους όσο και την ομάδα της Μαγνησίας.

Ένας νεαρός άνθρωπος, μόλις 37 ετών, που ακολουθούσε παντού σε όλη την Ελλάδα την αγαπημένη του Νίκη Βόλου, δεν είναι πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κωστή που άφησε το πρωί της Τετάρτης την τελευταία του πνοή στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ στο Βόλο, ο 37χρονος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο, όμως όταν μπήκε στα επείγοντα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γιατρών που δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά από τον ξαφνικό χαμό του, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους ανθρώπους του νεκρού οπαδού της:

"Ο Βαγγέλης ήταν ενεργό μέλος του οπαδικού κινήματος της ομάδας μας, ακολουθούσε την αγαπημένη του Νίκη σε όλη την Ελλάδα και το αθώο, γεμάτο ζέστη χαμόγελό του ήταν αυτό που μας έδινε διπλή χαρά, ύστερα από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα της "καψούρας" που μας ένωνε κι ακόμα μας ενώνει.

Παρ’ ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο, δεσμευόμαστε προς την οικογένειά του για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος της. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δε θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του.

Καλό ταξίδι Βαγγέλη, εις το επανιδείν στην κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ