ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινάκης: Άρση του περιοριστικού όρου

Μαρινάκης: Άρση του περιοριστικού όρου
EUROKINISSI

Το Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την άρση του περιοριστικού όρου που υποχρέωνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το "παρών" σε αστυνομικό τμήμα το πρώτο 5ημερο κάθε μήνα.

Δεκτό έγινε από το Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να αρθεί ο περιοριστικός όρος που τον υποχρέωνε να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο δικηγόρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Δημακόπουλος, ζήτησε κατά την διάρκεια της δίκης των 28 στο Β' Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων από την έδρα να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: " Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά.

Ο κύριος Μαρινάκης έχει και μια άλλη εκκρεμότητα, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά και ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή".

Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε από την πλευρά του να γίνει δεκτό το αίτημα, αναφέροντας ότι " ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά", με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ