ΕΛΛΑΔΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατατέθηκε στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο στο οποίο περιλαμβάνεται το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες, το τροποποιημένο εκλογικό σύστημα, αλλά και η δημιουργία της Super League 2 που θα δρομολογήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης.

Την Παρασκευή (22/2) είχε προγραμματιστεί να κατατεθεί στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τη δημιουργία της Super League 2, της νέας κατηγορίας που θα δρομολογήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης, αλλά και τροπολογία που αφορά στα χρέη των ΠΑΕ που επιστρέφουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Και παρότι υπήρχε το ενδεχόμενο αναβολής, τελικά αυτό κατατέθηκε στη Βουλή αργά το απόγευμα της Παρασκευής (22/2). Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά το πέρας της διαβούλευσης και τις συζητήσεις που είχε με όλους τους φορείς, κατέθεσε το σχέδιο Νόμου προς συζήτηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το σχέδιο Νόμου θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Στο νομοσχέδιο, επίσης, περιλαμβάνεται κανονικά το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ