ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ταχτσίδης: "Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας"

Ταχτσίδης: "Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που έκανε ντεμπούτο με την "γαλανόλευκη" τόνισε πως στην Ελλάδα δεν τον πρόσεξε κανείς σε αντίθεση με την Ιταλία. Τι είπαν Σταφυλίδης και Σαλπιγγίδης

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την Εθνική μας και μάλιστα στο ντεμπούτο του με την "γαλανόλευκη".

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή στην ανδρών, αλλά και για το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν τον πρόσεξε κανείς σε αντίθεση με την Ιταλία.

" Στην Ελλάδα τα έγραφαν τα πράγματα διαφορετικά. Ο Παναγιώτης παραμένει ίδιος, αλλά ως παίκτης είμαι διαφορετικός. Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας, σε αντίθεση με την Ιταλία.

Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα παιδιά που έφυγαν έξω και εξελίχθηκαν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος", είπε ο Έλληνας μέσος της Ρόμα και πρόσθεσε:

" Όλα πάνε καλά. Είμαι ευχαριστημένος για τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Κοιτάμε τη συνέχεια κι ελπίζω να είναι η ίδια. Θέλω να δώσω στην Εθνική το 100% και θέλω όποτε μου ζητηθεί από τον κ. Σάντος να είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να ακολουθήσω τις οδηγίες του.

Αποδείχτηκε ότι η Εθνική έχει πολύ ταλέντο και μία πολύ καλή φουρνιά που ακολουθεί. Το θέμα είναι να δουλευτούν όλα αυτά τα παιδιά για να υπάρχει συνέχεια στην Εθνική".

Όσον αφορά τις φήμες ότι δεν έχει καλή σχέση με τον Ντε Ρόσι στη Ρόμα είπε: " Πολλά λέγονται για τον Ντε Ρόσι, ότι υπάρχει κακία και ζήλια, αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και με βοηθά πολύ".

Σταφυλίδης: "Το χάρηκα το παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο Κώστας Σταφυλίδης που έκανε και αυτός ντεμπούτο με την Εθνική είπε: " Το χάρηκα το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη συνέχεια".

Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέφερε: " Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Εμείς τον ακούμε και εκτελούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ