ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στους 10 αξιοπρόσεκτους του Euro U19 ο Κότσαρης

Στους 10 αξιοπρόσεκτους του Euro U19 ο Κότσαρης
INTIME SPORTS

O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Νέων, Κώστας Κότσαρης, επελέγη από την ιστοσελίδα της UEFA για την δεκάδα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ξεχώρισαν στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα Κ19 αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση του Euro U19, που διοργανώθηκε στην Κατερίνη, τη Λάρισα και τη Βέροια, με αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν καλή απόδοση και να δείχνουν την αξία τους.

Όμως, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Κότσαρης, ξεχώρισε και συμπεριλήφθηκε στην 10άδα των πιο αξιοπρόσεκτων της διοργάνωσης!

Αναλυτικά το κείμενο-αφιέρωμα στον Κώστα Κότσαρη:

"Κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Ουκρανία και την Αυστρία, ενώ, έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις που γλύτωσαν την Ελλάδα από μεγαλύτερη ζημιά στα ματς με τη Γαλλία και τη Ρωσία. Δυνατός στις εξόδους τους και καλός χειριστής με τη μπάλα στα πόδια, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βοήθησε την οικοδέσποινα (σ.σ. Ελλάδα) να φτάσει στα ημιτελικά".

Την 10άδα απαρτίζουν πλην του Κότσαρη, οι Μάρκο Ασένσιο και Ντάνι Σέμπαγιος από την Ισπανία, Μαξ Κρίστιανσεν (Γερμανία), Τζόελ Ντρόμελ (Ολλανδία), Αλεξάντερ Γκολόβιν και Ραμί Σεϊντάεβ από τη Ρωσία, Σάσα Χόρβατ (Αυστρία), Σαμέντ Κίλιτς (Γαλλία) και Ολεξάντρ Ζιντσινένκο (Ουκρανία).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ