ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι Έλληνες διεθνείς του 2004

Στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι Έλληνες διεθνείς του 2004

Αρκετοί Έλληνες διεθνείς της ομάδας του 2004 βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στις Βρυξέλλες καλεσμένοι του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και την Τρίτη παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται από την Δευτέρα αρκετοί Έλληνες διεθνείς, και μάλιστα γιόρτασαν εκεί τα γενέθλια του Καραγκούνη ο οποίος έγινε 40 ετών.

Οι Έλληνες διεθνείς είναι καλεσμένοι του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και την Τρίτη επισκέφτηκαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μάλιστα κάθισαν στα έδρανα, παρακολούθησαν μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί ενώ εν συνεχεία έβγαλαν και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες. Επίσης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Έυα Καϊλή.

Στις Βρυξέλλες είναι οι Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Νικοπολίδης, Μπασινάς, Νικολαϊδης, Κατεργιανάκης, Γιαννακόπουλος, Καφές, Τσιάρτας, Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Τοπαλίδης, συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ.

Δείτε τι ανέβασε στην σελίδα του στο facebook ο Γιάννης Τοπαλίδης αλλά και οι Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σεϊταρίδης στους λογαριασμούς τους στο instagram: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Η μισή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γενέθλια του Καραγκούνη στις Βρυξέλλες

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24