ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε
Σκίμπε INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε. (PHOTOS).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, ο Μίκαελ Σκίμπε είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, έχοντας στο πλάι του τον Κώστα Τσάνα μαζί με έναν ακόμα συνεργάτη του.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, ο Γερμανός τεχνικός ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να κλείσει τους τελευταίους όρους της συμφωνίας και να γνωρίσει τους ανθρώπους της Εθνικής.

Μάλιστα ο άνθρωπος που βρέθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" για να τον υποδεχτεί είναι ο άμεσος συνεργάτης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Κώστας Τσάνας.

Μάλιστα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκης θα κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Παρασκευή και ώρα 13:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή ενώ η παρουσίαση του Σκίμπε θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε
INTIME SPORTS

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της ΕΠΟ το πρωί της Πέμπτης:

"Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ανατέθηκε στον κ. Σκίμπε η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Ο κ. Σκίμπε θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θα ανανεωθεί αυτόματα έως τη λήξη του Μουντιάλ της Ρωσίας σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής. Για την ώρα υπογραφής του συμβολαίου θα ενημερωθείτε αμέσως όταν αυτή προσδιοριστεί με ακρίβεια."

Θυμίζουμε πως στις 13/11/2015 η Εθνική έχει φιλικό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο στην Ελλάδα όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Σκίμπε.

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο Φάνης Γκέκας, που συνεργάστηκε μαζί του σε τρεις ομάδες, για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Μίκαελ Σκίμπε.

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε
INTIME SPORTS
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ