ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Τσαντισμένος με τον εαυτό μου"

Σάντος: "Τσαντισμένος με τον εαυτό μου"

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχτηκε ότι η ήττα τον απογοήτευσε και τον... τσάντισε, διότι δεν είδε αυτά που ζήτησε από τους παίκτες.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλια για τους "νέους".

"Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε καινούργιους ποδοσφαιριστές. Ρισκάραμε σε κάποια πράγματα και θέλαμε να τα δούμε στο γήπεδο. Το γεγονός ότι δεχτήκαμε τρία γκολ είναι κάτι περίεργο για αυτή την ομάδα. Δεν έχουμε δεχτεί ως τώρα πάνω από ένα. Έγιναν, όμως, λάθη και τα πληρώσαμε" τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

"Είμαστε τσαντισμένοι. Κι εγώ είμαι τσαντισμένος με τον εαυτό μου, το ίδιο πιστεύω κι οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε ποιους παίκτες μπορούμε να υπολογίζουμε, τι πρέπει να διορθώσουμε, ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε. Όπως έχουμε πει ο πρώτος κύκλος τέλειωσε: πετύχαμε τον στόχο μας, την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Τώρα βρισκόμαστε στον δεύτερο που είναι η προετοιμασία για το Euro. Για αυτό είχαμε αρκετά πρόσωπα και αλλαγές.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ήταν η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρόμοια με αυτό κόντρα στη Ρωσία. Είχαμε μιλήσει για αυτό και ζητήσαμε συγκεκριμένα πράγματα σε ότι αφορά την πίεση και την κυκλοφορία. Δεν τα είδαμε. Και το χειρότερο είναι ότι ενώ με τη Ρωσία ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι και ισοφαρίσαμε, τώρα δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ" πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά τον κορμό της ομάδας για το Ευρωπαϊκό τόνισε: "Το 80-90% της ομάδας βρίσκεται στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν πάντα προβλήματα". Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο.

Φύσσας: "Καλύτερα που έγινε τώρα"

Από την πλευρά του, ο Τάκης Φύσσας παραδέχτηκε πως η εικόνα της εθνικής ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά τόνισε πως καλύτερα που σταμάτησε τώρα το ρεκόρ, παρά να γινόταν σε επίσημο ματς.

"Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, είδε κάποια πράγματα που ήθελε να δοκιμάσει. Κανείς δεν πιστεύει στα ρεκόρ, αν και είναι καλό να κερδίζεις. Κάποια στιγμή θα σταματούσε το ρεκόρ και καλύτερα που έγινε τώρα για να καταστρώσει ο προπονητής τα σχέδια του και να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να στηριχθεί. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Η ήττα ήρθε σ' ένα σημείο που πιστεύαμε πως θα συνεχίζαμε το σερί. Ο προπονητής ξέρει τι να κάνει το έχει αποδείξει. Κοιτάμε μπροστά.

Ποτέ κανείς δεν θέλει να χάνει, αλλά ήταν ένα φιλικό και μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ήδη στο Euro. Ο Σάντος είδε κάποια πράγματα που ήθελε και άλλα που δεν ήθελε. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του λοιπόν και εμείς είμαστε δίπλα στην ομάδα, τον πιστεύουμε και σίγουρα ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν χαλάει την εικόνα μας.

Είναι μακριά το επόμενο φιλικό με την Τσεχία (29/2). Τα υπόλοιπα φιλικά θα δοθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δηλαδή μετά τς 20-21 Μαΐου. Θα δώσουμε λογικά δύο φιλικά μέχρι τις 2 Ιουνίου. Δεν έχουμε προτίμηση αν θα παίξουμε στην Ουκρανία ή την Πολωνία, από την στιγμή που θα είμαστε εκεί, είμαστε ευτυχισμένοι. Αυτό που πρέπει να δούμε τώρα είναι τον όμιλο μας και που θα παίζουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ