ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα από την Κροατία για την Εθνική Ελπίδων

Ήττα από την Κροατία για την Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δείχνει κάποια καλά στοιχεία και τον ομοσπονδιακό τεχνικό να χρησιμοποιεί 21 ποδοσφαιριστές.

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Περιστέρι το απόγευμα της Δευτέρας με τις δυο ομάδες να ζητούν εντελώς διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Τσάνας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος χρησιμοποίησε και τους 20 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του μοιράζοντας ουσιαστικά τον χρόνο συμμετοχής θέλοντας να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών του.

Σε αντίθεση με την ομάδα της Κροατίας που έπαιξε με 16 ποδοσφαιριστές και εμφανίστηκε πιο έτοιμη από την Εθνική Ελπίδων την δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ελληνική ομάδα είχε τη μπάλα στην κατοχή της από την αρχή του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει πρώτη με τους Ανδρεόπουλο (6΄), Μαυρία (34΄), Γούτα (35΄). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια κατάφεραν να σκοράρουν με το δυνατό σουτ του Μάρκο Ρογκ στο 41'.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Εθνική μας (47΄ Κωνσταντινίδης). Και πάλι, όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι Κροάτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69΄, όταν ο Πάσαλιτς εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της ελληνικής άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών και δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μικάνοβιτς, Μίσιτς.

ΕΛΛΑΔΑ:Χουτεσιώτης (46΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης (67΄ Μπολάκης), Χουχούμης (59΄ Σιώπης), Γούτας, Τζανετόπουλος (59΄ Ρισβάνης), Ανδρεόπουλος (46΄ Χαρίσης), Μαυρίας, Δώνης (59΄ Γροντής), Ιωαννίδης (67΄ Γιακουμάκης), Φούντας (46΄ Μύγας), Τσιλιανίδης (46΄ Σουνάς).

ΚΡΟΑΤΙΑ:Μίκουλιτς, Μικάνοβιτς (84΄ Κάπαν), Μίλιτς, Ραντόσεβιτς (46΄ Ίβανσιτς), Σιμούνοβιτς, Μίσιτς, Πάσαλιτς, Κροβίνοβιτς, Κόλιγκερ (84΄ Ίκιτς), Ρογκ (84΄ Πέγιτς), Μάριτς (46΄ Κις).

Τσάνας: "Σύμμαχος μας ο χρόνος"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι η Εθνική Ελπίδων έχει αρκετό ταλέντο και μέχρι τον Σεπτέμβριο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη:

«Οι παίκτες βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ήθελα να δω την αγωνιστική τους κατάσταση και γι΄ αυτό το λόγο αγωνίστηκαν όλοι τους στο ματς. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ομάδα πιο έτοιμη, όμως υπάρχει το ταλέντο και ο χρόνος που απομένει έως τον Σεπτέμβριο θα είναι σύμμαχός μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017»

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ