Ελλάδα εναντίον Καρίμ - Χατζισαφί στην Κωνσταντινούπολη!

Ιράν, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί (AP Photo/Frank Augstein)

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Ιράν των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί στην Κωνσταντινούπολη, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 2 Ιουνίου.

Στις 14 Ιουνίου αρχίζει το Μουντιάλ. Δώδεκα μέρες νωρίτερα η εθνική ομάδα του Ιράν θα δώσει διεθνές φιλικό με την Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της Μέσης Ανατολής. Η αναμέτρηση κόντρα στους "δικούς μας" Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί θα δοθεί κατά τα φαινόμενα επί τουρκικού εδάφους, στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο ομοσπονδίες έχουν συμφωνήσει, απλώς ακόμη δεν έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια, ώστε ακολούθως αυτά να σταλούν στη FIFA, η οποία θα δώσει την έγκριση. Πάντως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο τεστ των Ιρανών πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς στις 8 Ιουνίου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λιθουανία.

Το Ιράν ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ στις 15 Ιουνίου, οπότε και κοντράρεται με το Μαρόκο (στον ίδιο όμιλο είναι και η Πορτογαλία με την Ισπανία). Η δική μας ομάδα ως γνωστόν θα παίξει στις 23 Μαρτίου με την Ελβετία στη Ζυρίχη και στις 27, τέσσερις μέρες μετά, με την Αίγυπτο στη Ζυρίχη.

AP Photo/Frank Augstein

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 Έλληνες που μας κάνουν περήφανους χωρίς λόγο

Aniston, Γαλιφιανάκης και η ματαιότητα της χωρίς λόγο ευτυχίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ