ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Στόχος μας η πρόκριση και η τροφοδότηση της Ανδρών"

Γκούμας: "Στόχος μας η πρόκριση και η τροφοδότηση της Ανδρών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Γκούμας, τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, οριοθέτησε τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των αγώνων που έρχονται.

Παράλληλα με την Εθνική Ανδρών από την Δευτέρα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων. Και αυτή με νέο προπονητή στο τιμόνι, καθώς μετά την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη τα ηνία έχουν περάσει στον Γιάννη Γκούμα.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα ο οποίος είδε τελευταία στιγμή τον Λημνιό να ενσωματώνεται στην εθνική ανδρών και να μην τον έχει στη διάθεση του μετά τις πρώτες προπονήσεις της Ελπίδων οριοθέτησε τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον Γκούμα δυο είναι οι στόχοι. Αρχικά η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεύτερον η τροφοδότηση της Εθνικής Ανδρών όπως έγινε τώρα με τους Βρουσάι, Παυλίδη αλλά και Λημνιό.

Να θυμίσουμε ότι η Ελπίδων προετοιμάζεται για το φιλικό στη Γερμανία, στο Zwickau στις 05/09 και του επίσημου με τη Λιθουανία στην Καλλιθέα στις 10/09 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Γκούμας ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Είμαστε εδώ για να παλέψουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο χρόνος προετοιμασίας για τους αγώνες των εθνικών ομάδων είναι πάντα λίγος, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Στις μικρές ηλικιακά εθνικές της χώρας μας υπάρχει ταλέντο, πρέπει όμως τα παιδιά να αξιοποιηθούν και να αποκτήσουν παραστάσεις.

Έτσι, πέρα από την προσπάθεια για επιτυχίες, είναι πολύ σημαντικό να τροφοδοτείται από παίκτες η ΕθνικήΑνδρών, η οποίαείναι πάνω από όλους και από όλα, ακόμη και από μία πρόκριση μιας μικρότερης εθνικής. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε χαρούμενοι για την κλήση των Βρουσάι και Παυλίδη, και τώρα του Λημνιού. Με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λιθουανία".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ