ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Παίδων: Ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα της με τη Λετονία

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα της Λετονίας στο πρώτο της παιχνίδι στα πλαίσια του 12ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ΕθνικήΠαίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 στο παιχνίδι με τη Λετονία, το πρώτο της στα πλαίσια του 12ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 17 στο District Sport Complex, στο Orhei της Μολδαβίας.

Οι Λετονοί προηγήθηκαν στο 32' με τον Λαγκούνς που αξιοποίησε την ασίστ του Τσουγκούνοβς, και η Εθνική πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 78' με τον Χρήστο Τζόλη, που είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα στη θέση του Σάνι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Βέλγιο επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας, με γκολ του Φρανσουά Χαβιέ Ενγκολό στο 39' της αναμέτρησης.

Λετονία:
Βίλκοβς, Ρέινγκολκς, Κουντέλκινς (20’ Γκοροντνίκις), Σολοβγιόβς, Ντασκέβιτς (78' Γκλάουντανς), Μέλνικς, Λάγκουνς (78' Τιμοφέγιεβς), Ράκουλς, Βιέντιες, Τσουγκούνοβς, Ζενγκίς (76' Ζέλτινς).

Ελλάδα:Καραργύρης, Ασλανίδης, Σιατούνης, Σάνι (75' Τζόλης), Καραμπέρης (75' Μιχόπουλος), Σουρλής, Ντότης (85' Ανθουλάκης), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης, Μανίσογλου (63’ Τσάβος).

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου:

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ
Βέλγιο 3 (1-0)
Ελλάδα 1 (1-1)
Λετονία 1 (1-1)
Μολδαβία 0 (0-1)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ