ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ κάλεσε τον Γαλανόπουλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κώστας Γαλανόπουλος κλήθηκε στην Εθνική για τα παιχνίδια με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Στην αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με Ιταλία (12/10) και Βοσνία & Ερζεγοβίνη (15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, θα συμπεριληφθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

O μέσος της ΑΕΚ εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους "κιτρινόμαυρους" το τελευταίο διάστημα με την επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο 21χρονος χαφ, που ενημερώθηκε από τον Ίλια Ίβιτς για την κλήση του στην Εθνική, επιστρέφει σε αποστολή ύστερα από τις 15 Μαΐου του 2018, όταν κι αγωνίστηκε για μόλις ένα λεπτό στο φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία.

Την εφετινή σεζόν, ο Γαλανόπουλος μετράει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ. Προφανώς, η κλήση του νεαρού μέσου είναι στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί ο Τζον Φαν'τ Σιπ στην Εθνική, ύστερα από την αποτυχία και στα προκριματικά του Euro 2020, μετά από το UEFA Nations League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ