ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Φιλική ήττα με 2-0 παίζοντας με δέκα από το 37'

Εθνική Ελπίδων: Φιλική ήττα με 2-0 παίζοντας με δέκα από το 37'
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετώπισε την πανίσχυρη Γερμανία σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με 2-0 ενώ αγωνιζόταν από το 37' με παίκτη λιγότερο.

Την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας γνώρισε η Εθνική Ελπίδων στο πρώτο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τον Γιάννη Γκούμα στον πάγκο.

Η Εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση και ενόψει του αγώνα με τη Λιθουανία την Τρίτη (10/9) αντιμετώπισε τη Γερμανία για να τεστάρει τις δυνάμεις της.

Ο Γιάννης Γκούμας έκανε αρκετές δοκιμές αν και είδε την ομάδα του να παίζει με δέκα παίκτες από το 37' καθώς ο Κατράνης δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα σε μια προσπάθεια του να ανακόψει ως τελευταίος αμυντικός τον επιθετικό της Γερμανίας. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Ενμέτσα στο 25' και ο Ντορς στο 58'.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:Σούμπερτ, Αβούτζα, Τσάμποτ, Χαντβέρκερ, Μούρνιτσ, Νμέτσα, Κέλερτ, Άγκου, Φέιν, Μπακού, Εγκενστάιν.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Ρέτσος, Μπαλογιάννης, Δουβίκας (42' Αποστολάκης), Μπουζούκης, Καμπετσής, Νταβιώτης.Αγωνίστηκαν ακόμηοι Αποστολάκης, Λύρατζης, Γαϊτανίδης, Μπότος, Ατζουλάς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ