ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε τον Γιαννούλη ο Φαν Σιπ

UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Giannoulis, ethniki omada, eurokinissi EUROKINISSI

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας με τον Φαν Σιπ να καλεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον Φαν Σιπ και θα ενισχύσει και αυτός την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα σε Φινλανδία και Λιχτενστάιν.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας πως κλήθηκε και ο Έλληνας αμυντικός ο οποίος θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή στη Φινλανδία.

Η κλήση του μπακ του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Σταφυλίδης από το τελευταίο ματς της Χόφενχαιμ κόντρα στη Λεβερκούζεν. Μάλιστα ο Σταφυλίδης γυμνάστηκε μόνος του την Δευτέρα το απόγευμα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών υπό τον κ. Φαν’τ Σιπ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς επίσης ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχωρεί αύριο και ώρα 10:30 με προορισμό το Τάμπερε και η προπόνηση επί φινλανδικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ