Διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα στο ύπαιθρο λόγω δυσοσμίας στα αποδυτήρια!

Διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα στο ύπαιθρο λόγω της δυσοσμίας εντός αποδυτηρίων και της έλλειψης νερού στο γήπεδο του Μαχαιράδου στη Ζάκυνθο.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μαχαιράδου μεταξύ του Παναρτεμισιακού και της Ζακύνθου οι διαιτητές του αγώνα έβγαλαν το γραφείο στο ύπαιθρο μην μπορώντας να μείνουν εντός αποδυτηρίων καθώς δεν υπήρχε νερό και οι τουαλέτες ήταν στα μαύρα τους τα χάλια.

Οι διαιτητές  είχαν πάρει απόφαση να μην σφυρίξουν την έναρξη του αγώνα καθώς σεβόμενοι τους αυτούς τους αλλά και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομαδόν που επίσης δεν είχαν νερό!

Όμως, την ύστατη στιγμή το ματς έγινε κανονικά, χωρίς όμως ωστόσο να πρόβλημα να λύνεται, στο τέλος μέσα στο κρύο οι διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα.

Πηγή: ioniansports.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ