ΕΠΟ

Στη FIFA την Δευτέρα ο Γραμμένος

Στη FIFA την Δευτέρα ο Γραμμένος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, την Δευτέρα (23/4) θα βρίσκεται στη FIFA για την συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών Ομοσπονδιών, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο κρέμεται σε μια κλωστή και το Grexit δεν αποτελεί σενάριο, αλλά μια πραγματικότητα που δεν πρέπει να αποκλείσουμε σε μια καμία των περιπτώσεων. Άλλωστε, ο Χέρμπερτ Χούμπελ έκανε εισήγηση για Grexit και το ελληνικό ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών Ομοσπονδιών.

Το παρών θα δώσει ο Βαγγέλης Γραμμένος στο αρχηγείο της FIFA την προσεχή Δευτέρα (23/4), όπου θα κάνει μια παρουσίαση των ελληνικών θέσεων. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλύσει όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα, προκειμένου να καλυτερέψει η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να αποφευχθεί η ποδοσφαιρική απομόνωση.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η όποια τελική απόφαση να παρθεί προς τα τέλη Μαΐου και αφού πρώτα θα έχει διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, που αποτελεί σοβαρό τεστ για την Ελλάδα και οι ξένοι αξιωματούχοι θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Αν υπάρξουν επεισόδια, τότε το Grexit πρέπει να θεωρείται σίγουρο, έστω και για κάποιους μήνες.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν πάει στη FIFA για να απολογηθεί, αλλά για να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια κρίσιμη συνεδρίαση και η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κρίνεται αρκούντως σημαντική.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24