Κλάτενμπεργκ: "Συναρπαστικό κεφάλαιο και πρόκληση για μένα"

clattenburg/AP IMAGES

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, με ομόφωνη απόφαση του Big-4 μίλησε στην Daily Mail για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του και το χαρακτήρισε συναρπαστικό.

Από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ μετά από ομόφωνη απόφαση του Big-4 της Super League και ο 45χρονος Άγλλος διαιτητής έκανε τις πρώτες του δηλώσει στη Daily Mail αναφορικά με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ένα κεφάλαιο που το χαρακτήρισε συναρπαστικό ενώ σημείωσε πως αποτελεί πρόκληση για αυτόν η έλευση του στην Ελλάδα σε ένα νέο ρόλο.

Ο Κλάτενμπεργκ είπε αρχικά: "Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγκαταλείψω τη διαιτησία. Στα 45 μου είμαι πνευματικά έτοιμος για μια διαφορετική πρόκληση. Θέλω να ξεκινήσω να κοιτάζω την εκπαιδευτική πλευρά της διαιτησία, σε ότι αφορά τη διαχείριση".

Και συνέχισε λέγοντας: "Είχα μια θαυμάσια καριέρα και προτιμώ να αξιοποιήσω την εμπειρία μου από το να αποχωρήσω. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο, αλλά και πρόκληση για μένα".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.