ΚΕΔ: Παρελθόν ο Τσαχειλίδης

Παρελθόν από την ΚΕΔ αποτελεί ο Γιάννης Τσαχειλίδης, καθώς στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η καταγγελία της σύμβασής του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Παρελθόν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίς αποτελεί ο Γιάννης Τσαχειλίδης. Στη σημερινή (26/11) συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η καταγγελία της σύμβασής του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Αιτία είναι ένα επεισόδιο που είχε με τον α’ αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Στέργιο Αντωνίου, πριν από λίγες ημέρες.

"Είχα μόλις επιστρέψει από την Αυστρία και πέρασα από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Είδα την πόρτα της ΚΕΔ ανοιχτή και είπα να πω μια καλησπέρα. Παρόντες ήταν οι κύριοι Καλύβας - Τσαχειλίδης. Ο δεύτερος με ρώτησε τι δουλειά έχω εδώ. Του είπα ότι είμαι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Μου είπε ότι δεν έχω καμιά δουλειά στην ΚΕΔ και με έντονο ύφος «περάστε έξω». Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Απλώς μια καλησπέρα ήθελα να πω. Μακριά από μένα παρεμβάσεις στη διαιτησία", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αντωνίου για το περιστατικό.

Η απόλυσή του επικυρώθηκε με 15 ψήφους, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά από τους κ.κ. Αγραφιώτη και Μπαταγιάννη. Υπενθυμίζεται ότιείχε επιστρέψει στην ΚΕΔ πριν από περίπου έναν χρόνο έπειτα από πρόταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζεται πως "καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αποκλειστικό: Ο Tarantino μάς εξηγεί πώς γεννήθηκε το 'Κάποτε στο... Χόλιγουντ'

O μεγάλος σκηνοθέτης μιλά αποκλειστικά στο Oneman για το κοινό του, την καλλιτεχνική ευθύνη και τη νέα του ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer