ΚΕΔ: "Δεν ήταν μυστική η συνάντηση με τον Θεοδωρίδη αλλά επίσημη"

ΕΠΟ

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΕΔ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Σάββα Θεοδωρίδη η οποία έγινε με κάθε επισημότητα και αφού ακολουθήθηκε η ισχύουσα διαδικασία και τονίζει ότι έως τώρα έχουν γίνει έντεκα συναντήσεις με παράγοντες ομάδων.

Στην διάψευση δημοσιεύματος που ήθελε τον Σάββα Θεοδωρίδη να έχει συναντηθεί μυστικά με τα μέλη της ΚΕΔ προχώρησε η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της μέσω της οποίας ήθελε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σύμφωνα με αυτή ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε επίσημη συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ και ακολούθησε τις διαδικασίες που έπρεπε πριν βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ. Διαδικασίες τις οποίες έχουν ακολουθήσει ήδη και άλλοι τουλάχιστον δέκα παράγοντες ομάδων θέλοντας και αυτοί να εκφράσουν τα παράπονα τους.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ίδια ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν θα πραγματοποιηθούν άλλες ανάλογες συνάντησης μέχρι το τέλος της σεζόν επειδή η χρονιά φτάνει στο τέλος της και έχουμε την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Προς αποκατάσταση των γεγονότων και της αλήθειας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημαίνει τα παρακάτω.

1) Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/03/2017. Ακολουθώντας την ισχύουσα για όλους διαδικασία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη. Τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες όπως ακριβώς έγινε και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αιτήματος οποιασδήποτε άλλης ΠΑΕ της Super League. 2) Μέχρι στιγμής η ΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς χωρίς να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των λεπτομερειών. Κατά συνέπεια δεν αποκρύφτηκε τίποτα.3) Ενόψει της τελικής φάσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, των play-offs της Super League,  των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλου Επαγγελματικών Ομάδων η ΚΕΔ δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει άλλες σχετικές συναντήσεις".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24