Γραμμένος: "Το VAR είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος έκανε απολογισμό της διοίκησής του και έκανε ειδική μνεία στο VAR, αλλά και στην αναβάθμιση της Εθνικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε απολογισμό της διοίκησής του στην ομιλία του στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, με το VAR να θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Η διοίκηση της ΕΠΟ λειτουργούσε σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον και δεχόταν επιθέσεις με στόχο την αποσταθεροποίησής της, αλλά δεν το επέτρεψε. Ηταν εναρμονισμένη πάντα με τα διεθνώς ισχύοντα στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Επί των ημερών αυτής της διοίκησης, έχουν αναδειχθεί τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές. Στο ίδιο πλαίσιο αρχών η ΕΠΟ, σε συνεργασία με τις διεθνείς ομοσπονδίες, μας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους.

Καθιέρωσε τη χρήση του VAR με την επιπλέον προσθήκη της γραμμής του οφσάιντ, γιατί πιστεύουμε πως το VAR είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η κληρονομιά της αξιοπιστίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν.

Στο ίδιο πλαίσιο παραδώσαμε το κτίριο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που στεγάζει το VAR. Στον ίδιο τομέα οργάνωσε σεμινάρια. Η Ομοσπονδία αναβάθμισε την Εθνική ομάδα με την πρόσληψη του Φαν Σιπ και την αναδιάρθρωση των Εθνικών ομάδων. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Δικαιούται πιο καλές ημέρες η Εθνική και θα τις έχει. Για το θέμα της βίας χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας.

Θέλω να αναφερθώ και στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τη λαίλαπα του κορονοϊού. Η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε άμεσα, διακόπηκαν άμεσα όλες οι δραστηριότητες, αθλητικές και διοικητικές. Το πετύχαμε παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιχείρησαν να ανατρέψουν εις βάρος μας αυτή την πραγματικότητα. Μπορώ να αναφερθώ σε πολλούς επιμέρους τομείς.

Έχουμε πάντα την ευκαιρία και τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου. Να πετύχουμε την πρόοδο του αθλήματος που κανείς δεν δικαιούται να απαξιώνει με όποιο τρόπο επιχειρεί κάθε φορά. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε νέα ιδέα που θα τείνει στη βελτίωση του ποδοσφαίρου", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.