ΕΛΛΑΔΑ

Αήττητος ολοκλήρωσε τα φιλικά του ο Άρης, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 επί του Ολυμπιακού χάρη σε τέρμα του Διαμαντόπουλου στο 53ο λεπτό.

Με μία ακόμα νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του ματς ο Άρης, αφού οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο (53ο λεπτό) να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές με τους προπονητές των δύο ομάδων να προχωρούν σε πολλές δοκιμές οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να φύγουν νικητές.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίζονται στη Γ Εθνική, ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που κράτησε το 0-0 όποτε χρειάστηκε. Στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατάφερε να σκοράρει. Ο Μιλούνοβιτς έκανε την μπαλιά και ο Διαμαντόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 53'.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Νόνη στο 59', αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Άρης ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών παιχνιδιών του όντας αήττητος μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι.

Επαιξαν και οι: Κανάβος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παλιούρας, Φλίγκος, Νόνης, Λώττας, Κωνσταντίνου, Πάτσης, Παπαιωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζάχος, Μαργαρίτης.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ (88΄Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (62΄Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε (46΄Διαμαντόπουλος).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ