Βασιλειάδης: "Σημείο παθογένειας οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου"

Βασιλειάδης: "Σημείο παθογένειας οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μίλησε για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρο και τις αποφάσεις των τακτικών δικαστών.

Στο περιθώριο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η ΓΓΑ με το ΕΣΚΑΝ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε στην ΕΡΤ και σε σχετική ερώτηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ποδόσφαιρο και δη τις δικαστικές αποφάσεις και της αφαιρέσεις βαθμών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στάθηκε στην παρουσία των τακτικών δικαστών.

Όπως τόνισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη για να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ποδόσφαιρο και αυτοί εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου. Όπως σημείωσε όμως και ο ίδιος ο Υφυπουργός μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση όχι μόνο του απλού κόσμου αλλά ακόμα και του πολιτικού κόσμου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε:

«Η στελέχωση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές είναι κατάκτηση αυτής της κυβέρνησης. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές οι οποίοι εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ακόμη και αν μας δυσαρεστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής μου… οικογένειας.

Αυτό είναι σημείο παθογένειας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από τους οπαδούς όταν το πολιτικό προσωπικό του τόπου σαν να μην έχει μάθει τίποτα από όλα όσα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να είμαστε 20 χρόνια πίσω, όπου είχαμε συνηθίσει να χαϊδεύουμε αυτιά. Δείχνει να μην καταλαβαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και το πώς να αντιδράσει σε αυτές. Και αυτό είναι που με θλίβει».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24