STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: "Τα ποσοστά που έχουν γραφτεί, δεν είναι ακριβή"

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, Δ.Σ. (eurokinissi) EUROKINISSI

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τοποθετήθηκε για τη συνάντηση του working group με τον ΠΣΑΠ για τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών και τόνισε πως τα ποσοστά περικοπών που έχουν γραφτεί, δεν είναι ακριβή.

Η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου κρίνεται πολύ κομβική, αφού είναι δεδομένο πως θα υπάρχει κόστος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Όλα γύρω μας αλλάζουν, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο αθλητισμός και ειδικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται διεργασίες και συναντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, προκειμένου οι απώλειες να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής, το working group είχε θεσμική τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ αναφορικά με τις περικοπές στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Μηνάς Λυσάνδρου εκπροσώπησε την ΑΕΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης τον ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης τον Παναθηναϊκό, η Κάτια Κοξένογλου τον Ατρόμητο και το παρών έδωσε και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας. Δεν συμμετείχαν σε αυτό η Λίνα Σουλούκου του Ολυμπιακού και ο Αλέξης Κούγιας της ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η πρόταση που κατατέθηκε στον ΠΣΑΠ, κάνει λόγο για περικοπή ύψους 27% σε περίπτωση που η Super League 1 συνεχιστεί και ολοκληρωθεί, ποσοστό που θα φτάσει στο 33% σε περίπτωση που η πανδημία δεν επιτρέψει στους αθλητές και τις ομάδες τους να γυρίσουν στους αγωνιστικούς χώρους για το φινάλε της σεζόν 2019/20.

Η Λίγκα πήρε θέση για την συνάντηση και ανέφερε πως "όλα τα δεδομένα διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας και θα παρουσιαστούν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τα ποσοστά που έχουν γραφτεί, δεν είναι ακριβή". Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απάντηση του ΠΣΑΠ σε όσα άκουσε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ