ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Σήμερα η απόφαση για τη 15η αγωνιστική

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ EUROKINISSI SPORTS

Στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Super League, κατά την οποία θα αποφασιστεί πότε και με ποια αγωνιστική θα αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα, μετά την αναβολή της 15ης "στροφής" λόγω του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου.

Εντός της ημέρας θα γίνει επισήμως γνωστό πότε θα ξεκινήσει και πάλι η Super League και ασφαλώς με ποια αγωνιστική, τη 15η ή τη 16η, δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου ρέφερι Θανάση Τζήλου, η 15η "στροφή" αναβλήθηκε μετά την αποχή που αποφάσισαν οι διαιτητές.

Αν δεν είχε σημειωθεί αυτό το περιστατικό, το πρωτάθλημα θα άρχιζε το νέο έτος με τη 16η αγωνιστική. Η συνεδρίαση για την απόφαση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 στα γραφεία της διοργανώτριας.

Η "NOVA", υπενθυμίζεται, είναι αντίθετη στην διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής. Στο κανάλι της Κάντζας υποστηρίζεται ότι η εμβόλιμη αγωνιστική θα αδυνατίσει την εμπορική αξιοποίηση του πρωταθλήματος.

Η "NOVA" έχει δώσει δύο εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί είτε το τριήμερο 5-6-7/1 και να θεωρηθεί εμβόλιμη, είτε αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μετακυλιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13-14/1.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ