Σημαιοφορίδης: "Η ΚΕΔ να σταματήσει τη διαιτησία στον Κομίνη"

Σημαιοφορίδης

Σημαιοφορίδης: "Η ΚΕΔ να σταματήσει τη διαιτησία στον Κομίνη"

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης υποστήριξε ότι η ΚΕΔ θα πρέπει να σταματήσει τη διαιτησία από τον Γιώργο Κομίνη, για τον οποίο ανέφερε ότι "αυτοδιαψεύδεται σε μεγάλο βαθμό, τον διαψεύδουν και οι εικόνες που όλοι μας είδαμε".

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης, που είχε υπερασπιστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έφεση του Δικεφάλου για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε για τα γεγονότα στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο γνωστός νομικός ερωτώμενος από την ΕΡΤ3 για το αν τίθεται πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με βάση του φύλλο αγώνα, απάντησε:

"Πρόβλημα πάντα τίθεται όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα προβλεπόμενα όρια διεξαγωγής των αγώνων. Το πρόβλημα είναι αν είναι αντιμετωπίσιμο ή όχι, αν επισύρει σοβαρές κυρώσεις ή όχι, είναι πολλά πράγματα που εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Οι διαιτητές έχουν ένα έλλειμμα στον τρόπο που διατυπώνουν τον τρόπο καταγραφής των γεγονότων.

Ο κ. Κομίνης αυτοδιαψεύδεται σε μεγάλο βαθμό, τον διαψεύδουν και οι εικόνες που όλοι μας είδαμε. Αυτοαναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Κομίνης, λέει άλλα πράγματα από αυτά που είδαμε όλοι μας. Μετά από αυτά που έκανε χθες ο κ. Κομίνης, η ΚΕΔ θα πρέπει να του σταματήσει την διαιτησία. Αν ο κ. Κομίνης είχε θεσμοθετημένη διαδικασία μέσω ενός video τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν ήταν λίγο πιο έξυπνος, θα μπορούσε να δει το video, παρά δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος επ΄αόριστον και αν οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο:

"Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται από τους νόμους. Ο τρόπος που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός, έχουμε αποφάσεις ατελέσφορες. Το ζήτημα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαθρό, ή το χτίζεις με καινούρια τούβλα ή θα έχεις κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24