ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Παίρνει χρόνο ο Λουκίνας, εκτός Μαστούρ - Μπλάζιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την 9η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί στους Ζωσιμάδες τη Λαμία (4/11, 17:15). Στην αποστολή για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Λουκίνας για τους Γιαννιώτες.

Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή πρωταθλήματος τον Γιάννη Λουκίνα ο οποίος μεσοβδόμαδα είχε σκοράρει τέσσερα γκολ στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΣ με την Θύελλα Καμαρίου. Εκτός για αγωνιστικούς λόγους άφησε τους Κρίζμαν - Κούζικ ο Κρητικός κόουτς.

Αναλυτικά οι επιλογές της γιαννιώτικης ομάδας: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Κακούμπα, Ντόλοβατς, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Γιάκος, Βιδάλ, Λουκίνας, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τη Λαμία, ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαστούρ για αγωνιστικούς λόγους και τον Μπλάζιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Κωστίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ