ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Πισωγύρισμα" το 0-0 στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ και για τέταρτο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διεύρυνε δύο αρνητικά σερί του ΠΑΟΚ (χωρίς γκολ σε 2 συνεχόμενα ματς και χωρίς νίκη σε 4 αγώνες πρωταθλήματος) και τον γύρισε σε επιδόσεις που είχε χρόνια να σημειώσει. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και έμεινε χωρίς γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Μια επίδοση που μόνο συνηθισμένη δεν είναι για το Δικέφαλο τα τελευταία χρόνια.

Η προηγούμενη φορά που του συνέβη κάτι παρόμοιο ήταν στις πρώτες ημέρες του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του. Τον Αύγουστο του 2017 έχει να μείνει χωρίς γκολ για δυο συνεχόμενα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος έμεινε στη λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18 στη Λειβαδιά και λίγες ημέρες αργότερα, έχασε 2-0 από την Έστερσουντ στη Σουηδία γνωρίζοντας έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό.

ΞΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 4 ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ

Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ δημιούργησε ένα ακόμη αρνητικό σερί για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, τα δύο τελευταία της κανονικής περιόδου (ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ισοπαλία με την Ξάνθη στα Πηγάδια) και τα δύο πρώτα των πλέι οφ. Η προηγούμενη αντίστοιχα αρνητική επίδοση συνέβη ακόμη πιο παλιά όταν προπονητής στον ΠΑΟΚ ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ.

Το αρνητικό σερί του Δικεφάλου ξεκίνησε με ισοπαλία στην Ξάνθη, ήττα από την ΑΕΚ στην Αθήνα και συνεχίστηκε με την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο και ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ είχε φτάσει τελικά στα 6 παιχνίδια χωρίς νίκη και ενδιάμεσα ο Δικέφαλος είχε και άλλες δύο ισοπαλίες με τον Πανιώνιο για το κύπελλο, αλλά προκρίθηκε με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ