ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με τετράδα στην άμυνα και Μακέντα, Καμπετσή στην επίθεση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με τετράδα στην άμυνα ενώ ρίχνει στη μάχη τόσο τον Μακέντα όσο και τον Καμπετσή.

Ο Γιώργος Δώνης θέλησε μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και την ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια της Τούμπας και όχι νωρίτερα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι εξάντλησε τα περιθώρια με την πράσινη ενδεκάδα να ανακοινώνεται λίγη ώρα πριν το τριφύλλι βγει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή και Μακέντα.

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν οι πράσινοι θα παραταχθούν με 4-3-3 ή 4-4-2 με δίδυμο στην επίθεση τους Καμπετσή και Μακέντα.

Επίσης ο Δώνης επέλεξε να έχει μαζί του στον πάγκο και τον Άντονι Μουνιέ παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό καθώς είναι ένας από τους ποιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στον πάγκο για το τριφύλλι βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Μουνιέ, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Κάτσε, Πούγγουρας. Και εκτός από τους 23 ποδοσφαιριστές που είχε πάρει μαζί του ο Δώνης έμειναν οι Οικονόμου, Εμμανουηλίδης, Στάικος, Βέργος, και Χριστογεώργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ