ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με τρεις αμυντικούς η ενδεκάδα του τριφυλλιού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά την απουσία του Κολοβέτσιου ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να παίξει με τριάδα στην άμυνα χρησιμοποιώντας ως στόπερ τους Κουλιμπαλί, Πούγγουρα και Μαυρομάτη.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν κατάφερε να είναι τελικά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ αλλά ο Γιώργος Δώνης συνεχίζοντας τις εκπλήξεις παρατάσσει το τριφύλλι με τριάδα στην άμυνα χρησιμοποιώντας ως στόπερ τους Κουλιμπαλί, Πούγγουρα και Μαυρομάτη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι η εξής: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρα, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα.

Το τριφύλλι θα παραταχθεί με 3-4-2-1. Ο Διούδης θα είναι στα γκολπόστ και στην τριάδα της άμυνας αναμένεται ο Κουλιμπαλί να είναι ο δεξιός στόπερ, ο Μαυρομάτης ο αριστερός και στο κέντρο ο Πούγγουρας. Ως δεξί μπακ χαφ θα αγωνιστεί ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα ενώ οι δυο του κέντρου θα είναι οι Κουρμπέλης, Δώνης.

Μπροστά τους θα παίξουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι: Κότσαρης, Καμπετσής, Κάτσε, Μουνιέ, Τζανδάρης, Χατηθεοδωρίδης και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος πήρε τη θέση του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Ο 26χρονος πρώην στόπερ της ΑΕΚ τελικά αποκλείστηκε από την 18άδα λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και το ματς με την ΑΕΚ θα είναι το πρώτο πρωταθλήματος στο οποίο θα απουσιάσει. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Εμμανουηλίδης, Στάικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ