STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΑΕΛ: Τα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ (1-0) με Φράνκο Μασουρέκ και διεύρυνε (2-0) το προβάδισμα με τον Αντμίρ Μπάιροβιτς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Δεν έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο γκολ, καθώς ο Σουηδός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΛ - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - για την 20ή αγωνιστική της Super League και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Φράνκο Μασουρέκ.

Ο Νικολά Μανά έκανε στο 24' το σουτ εντός περιοχής, ο Έκγμουντουρ Κρίστινσον απέκρουσε, ο Αντμίρ Μπάιροβιτς επιχείρησε νέο σουτ, η μπάλα κόντραρε κι ο Αργεντινός με την τρίτη προσπάθεια της ομάδας του την έστειλε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αγρινίου διεύρυνε το προβάδισμά της στο 42ο λεπτό. Ο Αντμίρ Μπάιροβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας της θεσσαλικής ομάδας, νίκησε τον Νίκολα Ζϊζιτς στην προσωπική τους μονομαχία και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το γκολ του 23χρονου Σουηδού φορ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ όταν ξεκίνησε τη φάση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ