STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο Final-4 Κ17 και Κ15

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos, Olimpiakos, K17 (eurokinissi) EUROKINISSI

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση των πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν σε επίπεδο Κ17 και Κ15 και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες. Ανοιχτή μόνο μια θέση και στα δυο γκρουπ.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλα τα πρωταθλήματα υποδομής στην Super League και εκτός του Κ19 όπου ο ΠΑΟΚ είναι ήδη αγκαλιά με τον φετινό τίτλο τόσο σε επίπεδο Κ17 όσο και επίπεδο Κ15 αναμένεται σκληρή μονομαχία στα Final-4 που θα διεξαχθούν στις αρχές Μαΐου.

Και αυτό γιατί ήδη τα τμήματα υποδομών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους και στα δυο Final-4, παρά το γεγονός ότι απομένουν δυο με τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Σε επίπεδο Εφήβων από τον Α' όμιλο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φιγουράρουν στην πρώτη θέση με 47 και 46 βαθμούς αντίστοιχα με τον Ατρόμητο να είναι αρκετά πίσω και να μην προλαβαίνει τους δυο πρωτοπόρους στα παιχνίδια που απομένουν.

Στο Β' όμιλο ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική φάση που θα διεξαχθεί πιθανότατα στη Λαμία. Στην δεύτερη θέση την ίδια ώρα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα με 40 βαθμούς και στην τρίτη ο Παναιτωλικός με 34. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε όμως και η μάχη ανάμεσα στην ομάδα των Ιωαννίνων και σε αυτή του Αγρινίου θα είναι μέχρις εσχάτων.

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Αναφορικά με το πρωτάθλημα των Παίδων τώρα. Στον πρώτο όμιλο και πάλι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις με 40 και 39 βαθμούς αντίστοιχα και ήδη έχουν κλείσει θέση για το Final-4 που αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί θα είναι δεδομένα και ο ΠΑΟΚ που προηγείται στον β' όμιλο έχοντας 40 βαθμούς την ώρα που Άρης και Ξάνθη βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση με 26 και 23 πόντους αντίστοιχα με τους Ακρίτες να έχουν και ένα ματς λιγότερο. Οπότε στις δυο αγωνιστικές που απομένουν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ και θα βρεθεί αντιμέτωπη με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ