STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ντέρμπι απαιτήσεων και προσδοκιών

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ (27/10, 19:30) στο ντέρμπι του Φαλήρου για την 8η αγωνιστική και το "Πάμε Στοίχημα" προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τη μεγάλη αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αναμετρώνται την Κυριακή (27/10, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 1 και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα να φύγουν με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης". Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κατάθεση ψυχής με τη Μπάγερν Μονάχου, έστω και αν ηττήθηκαν με 2-3, ενώ η Ένωση από τη νίκη με 3-2 στο πρωτάθλημα κόντρα στ Βόλο στη Ριζούπολη.

Οι ερυθρόλευκοι φιγουράρουν στην κορυφή με 19 βαθμούς και θέλουν να διατηρηθούν, ενώ στον αντίποδα οι κιτρινόμαυροι είναι στο -5 και δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλα τα προγνωστικά, παρά το γεγονός ότι η έδρα δίνει ένα προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Το Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, για το ντέρμπι προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του και συνδυαστικά στοιχήματα στους παίκτες που θέλουν να ποντάρουν. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και προσφέρεται πληθώρα επιλογών σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με το ντέρμπι.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ OVER - UNDER ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Το over 1,5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.25 και το under 1,5 γκολ στο 3.20, ενώ το over-under στα συνολικά 2,5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1.80. Στην ελκυστική απόδοση του 2.95 είναι το over 3,5 γκολ, ενώ στο 5.00 είναι το over 4,5. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο περσινό ματς μπήκαν πέντε γκολ, με τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει με 4-1, αν και στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ. Βέβαια, αν πιστέψει κάποιος ότι θα μπουν έξι γκολ και πάνω, θα πληρωθεί σε απόδοση 7,50.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον ακριβή αριθμό τερμάτων. Το 0-0 προσφέρεται σε απόδοση 9.00 και το να μπει ένα γκολ πληρώνεται στο 4.60. Να μπουν δυο γκολ δίνεται σε απόδοση 3.60. Το 6+ γκολ προσφέρεται στο 11.50 στο Πάμε Στοίχημα.

Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για το ποια ομάδα θα προηγείται στο ημίχρονο, αλλά πόσο δίνει η ισοπαλία στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, ενώ δίνονται και πολλές επιλογές για τον ακριβή αριθμό τερμάτων ως το ημίχρονο. Το 0-0 στο 45' πληρώνει 2.80 και το να μπει ένα γκολ πληρώνεται σε απόδοση 2.50.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πονταρίσματα για μονό ή ζυγό αριθμό τερμάτων, για το αποτέλεσμα του δευτέρου ημιχρόνου, για τη διαφορά νίκης μιας εκ των δυο ομάδων, αλλά και επιλογές για χρονικά διαστήματα που μπορεί να επιτευχθεί ένα γκολ. Για παράδειγμα, το να σκοράρει μια ομάδα ως το 10λεπτο προσφέρεται σε απόδοση 3.95.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ