STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή σε φιλικό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής, το βράδυ του Σαββάτου (18/8).

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή, δείχνοντας υψηλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης της Super League (εντός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ).

Ο Κούρντι άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό για τους γηπεδούχους, αλλά η Παναχαϊκή "απάντησε" τέσσερα λεπτά αργότερα (30'), με σουτ του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή. Ο Πανιώνιος έγινε πιο πιεστικός στη συνέχεια και κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ, πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο 45' ο Σπιριντόνοβιτς, πήρε την ασίστ από τον Ντομίνγκες και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως είναι λογικό σε κάθε αυγουστιάτικο φιλικό, ο ρυθμός έπεσε, με τους δύο προπονητές των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς, Κότσιτς (75' Σαραμαντάς), Κούρντι (76' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες (79' Τσιλούλης), Σταυρόπουλος (46' Ντε Ταντέο), Οικονομίδης (46' Πίριζ), Κεϊτά (64' Άλμπεργκ), Μασούρας (64'Αλί), Σπιριντόνοβιτς (46' Σεράφ), Ντουρμισάι (64' Καμαρά)

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Κοτσώνης, Παπατόλιος, Κολ, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Καρατσανάκοφ, Μωραϊτης. Αγωνίστηκαν και οι: Καπουταγλής, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Τσελεπίδης, Παταπής, Λουμπαρδέας, Μασούρας Ν., Κυνηγόπουλος, Μαυρίας, Αντωνακόπουλος, Σταυρόπουλος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ