Νέα αναβολή στην απολογία της ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η εκδίκαση της ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως έκανε γνωστό η Super League η υπόθεση της εκδίκασης της ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε ξανά και θα εκδικαστεί την Πέμπτη (16/11). Και αυτό λόγω κωλύματος του αθλητικού δικαστή.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με βαριά τιμωρία και ίσως και με αφαίρεση βαθμών με βάση το κατηγορητήριο.  Πλην της υπόθεσης της ΑΕΚ αναβλήθηκε και αυτή της ΑΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισθείσες για σήμερα εκδικάσεις αναβάλλονται και θα εκδικαστούν την Πέμπτη 16-11-17 και ώρα 16:30.

1) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση της υποθέσεώς σας, η οποία είχε αρχικώς ορισθεί για τη μετ’ αναβολή δικάσιμο της 15ης-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, μετατίθεται, εξαιτίας αιφνιδίου κωλύματος του Αθλητικού Δικαστή, για τις 16-11-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30».

2) ΠΑΕ ΑΕΛ : «Σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση της υποθέσεώς σας, η οποία είχε αρχικώς ορισθεί για τη δικάσιμο της 15ης-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, μετατίθεται, εξαιτίας αιφνιδίου κωλύματος του Αθλητικού Δικαστή, για τις 16-11-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30»".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αναβολή στην απολογία της ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24