STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μιλοβάνοβιτς: "Μια πρόταση, δυο βολιδοσκοπήσεις από Ελλάδα για Ματέο Γκαρσία"

Μιλοβάνοβιτς: "Μια πρόταση, δυο βολιδοσκοπήσεις από Ελλάδα για Ματέο Γκαρσία"

Σύμφωνα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο Άρης, ο Ολυμπιακός και μια ακόμη ομάδα της Big 4 έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Ματέο Γκαρσία όπως και δύο βελγικές!

Σε κεντρικό πρόσωπο της μεταγραφικής επικαιρότητας της Super League εξελίσσεται ο Ματέο Γκαρσία του Άρη, ο οποίος με τις επιδόσεις του στα γήπεδα έχει προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά του. Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας, αποτελεί από τους καλύτερους παίκτες των "κίτρινων" κι ασφαλώς δεν αποτελεί είδηση η επιθυμία της ΠΑΕ να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Οι 27 εμφανίσεις του 23χρονου Λατινοαμερικανού σε συνάρτηση με τα εννέα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κυρίως η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας, βάζουν δύσκολα στη διοίκηση του Άρη, η οποία θα πρέπει να "αντιμετωπίσει" το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον παίκτη και από άλλες ομάδες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, που θα ψάξει για ακραίο επιθετικό. Το Sport24.gr απευθύνθηκε,λοιπόν, στη διοίκηση της Λας Πάλμας προκειμένου να πάρει επίσημη θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Ματέο Γκαρσία, το συμβόλαιο του οποίου στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, που συμμετέχουν στη Segunda Division, εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ισπανικής ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις με τον Ματέο Γκαρσία και αποκάλυψε ότι η μοναδική ομάδα η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Άρη.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι τις επόμενες μέρες άνθρωπος των "κίτρινων" θα ταξιδέψει στο Λας Πάλμας για να διαπραγματευτούν από κοντά, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα δύο -μεγάλες- ομάδες από την Ελλάδα - έχει γραφτεί παλαιότερα η ΑΕΚ - που έχουν κάνει βολιδοσκόπηση για να μάθουν... τιμή αλλά και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς

Μιλοβάνοβιτς: "Μια πρόταση, δυο βολιδοσκοπήσεις από Ελλάδα για Ματέο Γκαρσία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ)

Η δήλωση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ως εξής:

" Δύο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα μας ζητάνε τον Ματέο Γκαρσία. Αυτή τη στιγμή επίσημη πρόταση υπάρχει μόνο από τον Άρη, που θέλει να τον κρατήσει. Τις επόμενες μέρες ένας άνθρωπος του Άρη θα έρθει εδώ για να μιλήσουμε και να δούμε τι θα γίνει. Ενδιαφέρον υπάρχει και εκτός Ελλάδας. Είναι δύο ομάδες από το Βέλγιο που μας μίλησαν και μας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες".

Η αλήθεια είναι ότι το ποσό του μπάι άουτ που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία στη Λας Πάλμας, τα 5 εκατ. ευρώ, είναι απαγορευτικό ποσό όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για τον Ολυμπιακό και για τις άλλες ομάδες της Ελλάδας. Δύσκολα θα έμπαιναν στη διαδικασία να πλησιάσουν έστω αυτά τα χρήματα για τον Αργεντινό, οπότε έχει αξία να δούμε προσεχώς πού θα κάτσει η... μπίλια για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί το πρώτο "βιολί" του Άρη στη φετινή σεζόν αλλά στην Λας Πάλμας δεν "καίγονται" για να επιστρέψει.

Σύμφωνα με την πιάτσα agents η Λας Πάλμας θα τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι και θα προσπαθήσει να πιάσει όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή (οι τωρινές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 1,4 ως 2 εκατ. ευρώ).Λογικό ,λοιπόν, είναι ο Μιλοβάνοβιτς να θέλει να βάλει στο κόλπο όσο το δυνατόν περισσότερους μνηστήρες

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ