STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Σιώπη ο Άρης, χωρίς Γιακουμάκη ο Λεβαδειακός

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη Δευτέρα (17/9, 19.00) και ο Πάκο Ερέρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σιώπη. Εκτός για τον Λεβαδειακό οι Γιακουμάκης και Βίντεκερ.

Επιστροφή στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον Άρη στη Super League. Πέρασαν 1617 μέρες από την τελευταία φορά που οι Κίτρινοι αγωνίστηκαν στο γήπεδό τους, στη μεγάλη κατηγορία (0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2013-2014). Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα (17/9, 19.00) τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός Πάκο Ερέρα συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Μανώλη Σιώπη, που είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο. Οι ανέτοιμοι Μαρτίνες και Μαύραϊ έμειναν εκτός, ο τραυματίας Βαλεριάνος, αλλά και οι Αναγνωστόπουλος, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος και Βίτορ.

Η αποστολή του Άρη, που προέρχεται από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του, που μετρά μία νίκη και μία ήττα, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Βίντεκερ και Γιακουμάκη (διάστρεμμα στην προπόνηση), τον τιμωρημένο Κρνέτα, αλλά και τους ανέτοιμους Στανόγεβιτς - Παντελιάδη. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκί, Μανγκά, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο Ζορντάο, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλεού, Ιωαννίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ