STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με ανατροπή η Λαμία, 2-1 τον Βόλο

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία βρέθηκε να χάνει 0-1 στην έδρα της από τον Βόλο σε φιλικό, αλλά κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να κατακτήσει τη νίκη στο ΔΑΚ της πόλης.

Φιλικό με τον Βόλο έδωσε η Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής (26/7). Η ομάδα της Θεσσαλίας άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, σε αντεπίθεση, με πλασέ του Μυστακίδη. Στο πρώτο μισό το παιχνίδι λίγο έλειψε να τιναχθεί στον... αέρα, ύστερα από αψιμαχία Μυστακίδη - Πλιάτσικα.

Στο 57' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Δημούτσου ύστερα από σέντρα του Βύντρα, ενώ το 2-1 έγινε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα στο 75'.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος (46′ Βελλίδης), Σκόνδρας, Βύντρα (60′ Βάντερσον), Πλιάτσικας (75′ Λούκας Ράμος), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο (75′ Ανάκογλου), Μπουλούλης (46′ Δημούτσος), Καραμάνος (60′ Σάλιακας), Τομάς (60′ Καραγιάννης Α.), Τσούκαλος (46′ Ρόμανιτς), Τουράμ

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Μήτογλου (31′ Διαμαντής), Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Φερράρι, Σαρμιέντο, Λύραντζης. Έπαιξαν και οι Γέντρισεκ, Μπασόνγκ, Κραβαρίτης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ