STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Πανέτοιμοι και οι δυο για τον τελικό παραμονής

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής ανοίγει η αυλαία με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις δυο ομάδες να καίγονται για το τρίποντο.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής διεξάγεται το Σάββατο το απόγευμα στη Λιβαδειά και ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής.

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν τελικό... παραμονής για τις δυο ομάδες που καίγονται για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως και οι δυο προπονητές δεν επέλεξαν 18άδα αλλά έχουν πάρει μαζί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

18ΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή το απόγευμα και όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Καραγεωργίου θα κάνει γνωστή την ανακοίνωση της αποστολής το Σάββατο το απόγευμα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Σίγουρα εκτός είναι οι τραυματίες Κονέ και Ανγκουά.

Οι Βοιωτοί είναι σε σαφώς δυσκολότερη θέση απ' ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλά έχουν εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία του προπόνηση που διεξήχθη στα Γιάννινα έδωσαν βάρος στην τακτική αντιμετώπιση του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε συνδυαστικές ασκήσεις δύναμης και κυκλοφορίας.

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του. Βέβαια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σιόντη, Σκόνδρα, Lila, Ξύδα, Leo που είναι εκτός, εξαιτίας των τραυματισμών τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ